Loading...


 

 

Intrebari frecvente


Intrebari despre:
- livrarea florilor la domiciliu
- efectuarea comenzilor online
- plata florilor
- facturare
- conditii de intretinere pentru florile din buchete


Unde livrati?

 

Livrarea buchetelor de flori prin 1001flori.ro se face momentan NUMAI in Bucuresti si zona limitrofa, de Luni pana Vineri intre orele 09:00 si 21:00.

    1. Livrarea este GRATUITA in Bucuresti pentru comenzile de minim 90 RON
    2. Pentru comenzile sub valoarea minima, tariful este 15 RON  
    3. Pentru livrarea in localitatile din apropierea Bucurestiului, tariful este de 30 RON

 

Livrarea se efectueaza in maxim 24h de la confirmarea platii . Pentru livrari in weekend va rugam sa ne contactati.

 

In cazul in care nu se specifica intervalul de livrare, iar destinatarul nu poate fi contactat telefonic, va fi contactat clientul pentru a specifica daca se amana sau se anuleaza livrarea.


In cazul in care destinatarul nu este gasit la adresa specificata, in intervalul orar specificat, se va contacta clientul sau destinatarul pentru a specifica o alta adresa sau un alt interval orar (in cadrul aceleiasi zile).


Daca din cauze ce nu tin de 1001flori.ro, comanda nu poate fi livrata, ea ramane procesata si disponibila la livrare pana la sfarsitul zilei. Daca in acest timp livrarea nu a putut fi facuta (din cauze ce tin strict de disponibilitatea destinatarului), comanda se anuleaza automat, fara posibilitatea de returnare a platii.

 

Ce trebuie sa fac pentru a plasa o comanda?

  

Alege produsele

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra, apasati pe butonul ADAUGA IN COS pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.

Cosul de cumparaturi

Veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa va intoarceti in magazin pentru a continua cumparaturile.

Trimiterea comenzii

Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul PLATA. In pagina urmatoare vi se vor solicita adresa de email cu care v-ati inregistrat si parola. In cazul in care comandati pentru prima data de la 1001flori.ro va puteti inregistra. Daca nu doriti acest lucru puteti finaliza comanda si fara inregistrare.

Apasati butonul TRIMITETI COMANDA pentru finalizarea comenzii.


Date personale si date de livrare

Completati-va datele personale in formularul de inregistrare. Nu uitati sa adaugati si un numar de telefon, pentru confirmarea comenzii - un consultant 1001flori.ro va va contacta telefonic.

Modalitatea de livrare si plata

In aceasta pagina aveti posibilitatea de a alege modalitatea de plata. Aveti de ales pentru modalitatea de plata: ordin de plata urmand ca produsul sa fie livrat dupa ce s-a efectuat plata (dovedita prin copie OP sau dupa ce s-a inregistrat transferul in contul nostru) sau plata catre curier in momentul livrarii. Pretul este final, TVA inclus.

Comanda se trimite apasand butonul TRIMITETI COMANDA. Daca nu ati primit un e-mail la dresa mentionata la inregistrata cu factura proforma inseamna ca aceasta comanda nu a fost inregistrata in magazin.


Cum platesc?


Va oferim urmatoarele modalitati de plata: 

 

  1. Plata online  
  2. Depunere numerar 
  3. Ordin de plata  
  4. Plata numerar 

 

In cat timp se livreaza comanda plasata pe site?

 

O comanda se livreaza In functie de intervalul orar pe care Il specificati pe site.

Livrarea se efectueaza in maxim 24h de la confirmarea platii . Pentru livrari in weekend va rugam sa ne contactati.

 

Livrarile se efectueaza dupa ce in prealabil avem confirmarea platii, indiferent de modalitatea de plata aleasa.

 


Se poate emite factura?

 

Desigur. Pentru aceasta trebuie sa selectati dvs, din formularul de comanda de pe site, aceasta optiune si sa completati datele necesare facturarii. Factura o veti primi prin mail, iar la cerere in cateva zile prin posta.

 

Vreau ca numele meu sa ramana confidential, se poate?


Da, singurul lucru pe care trebuie sa-l faceti e sa specificati faptul ca doriti sa ramâneti anonim/a, In formularul de comanda, la rubrica Comentarii.

 

Care sunt conditiile de intretinere ale unui buchet de flori?

 

Fiecare buchet de flori pe care il livram prin intermediul 1001 Flori are atasat un pliculet de conservant. Acesta se adauga in ½ l de apa. Rezistenta prelungita a florilor presupune schimbarea apei la cateva zile. Apoi, cu cât tija unei flori este mai scurta si are mai putine frunze, cu atât floarea rezista mai mult. Va recomandam sa asezati florile departe de sursa de caldura sau de lumina. Taiati periodic cozile cu un cutit intr-un unghi de 45 grade la cca 2-3 cm de baza.

 


Despre noi