Loading...


 

Card bancar, Plata online

 

Este principala metoda de plata acceptata de florariile online. Plata se va efectua prin sistemul de plati Mobilpay (www.mobilpay.ro). Sunt acceptate carduri de debit sau credit, cu sigla Visa, Visa Electron, Maestro si Mastercard.

Prin mobilpay pot fi procesate atat cardurile nationale romanesti, cat si cele internationale. Tranzactiile vor fi realizate in RON indiferent de moneda valutara a card-ului bancar utilizat.

Pentru a efectua o plata cu card-ul dumneavoastra trebuie sa selectati la metoda de plata - Plata online, si apoi sa trimiteti comanda. Veti fi redirectionat catre o legatura securizata pe pagina procesatorului de carduri bancare. 

 

Ordin plata

 

Transferul bancar este efectiv plata prin banca - Op (ordin de plata) - acest tip de plata poate fi efectuat direct la sediile bancilor la care ai deschise conturi sau prin internet banking.

Platile trebuiesc efectuate in avans, iar dupa plata este indicat sa ne transmiti dovada platii prin email, pentru o procesare mai rapida a comenzii.

Dupa ce alegeti ca metoda de plata - "Ordin de plata", va vor fi afisate datele necesare efectuarii tranzactiei (datele societatii si contul bancar)

 

Plata numerar - ridicare cash de catre curier

 

Poti alege sa achiti cash unui curier, insa DOAR in avans, inainte de livrarea comenzii. De asemenea, te rugam sa iei in considerare faptul ca aceasta metoda de plata este disponibila pentru Bucuresti si zonele llimitrofe si faptul ca se percepe o taxa suplimentara de 12 RON, pentru deplasarea curierului la adresa indicata. 

 

Depunere numerar

 

Depunerea de numerar, este varianta de plata ce poate fi folosita doar pe teritoriul Romaniei. Plata comenzii se va efectua la orice casierie ING Bank.

Va rugam sa pastrati dovada platii pana in momentul in care comanda a fost livrata.

 

Plata la livrare

 

Pentru clientii fideli si pentru anumite produse din oferta noastra oferim varianta platii la livrare. Te rugam sa ne contactezi pentru disponibilitate.