Loading...In ultimii ani florariile online au inceput sa fie din ce in ce mai prezente in piata, atragand un numar ridicat de clienti.  In cele ce urmeaza am incercat sa gasim motivele pentru care clientii aleg o florarie online in detrimentrul unei florarii clasice:

1. Diversitate

Intr-o florarie online vei gasi o diversitate ridicata de flori. In functie de preferinta, vei gasi buchete de flori pe gustul tau. Garantat florile vor fi intotdeauna proaspete cand iti vor fi livrate. Si asta, pentru ca o florarie online pune pret pe satisfactia clientului, pe care doreste sa-l fidelizeze.

2. Lipsa de timp

De cate ori nu ti s-a intamplat sa cauti un buchet de flori? Fie ca nu este drumul tau, fie ca nu au florile cautate, fie ca nu ai timp, intr-o florarie online poti comanda florile perfecte. Poti sa faci oricand o surpriza placuta, tu comanzi florile, iar acestea sunt livrate direct la adresa dorita.

3. Calitatea produselor

Fata de produsele din florariile clasice, intr-o florarie online vei gasi mereu flori proaspete. Si asta pentru ca florile sunt pastrate in conditii foarte bune sau sunt comandate special pentru evenimentul dorit. Fie ca este vorba de o nunta, botez, aniversare, de la o florarie online poti cumpara aranjamente florale de calitate si la preturi bune.

4. Metode de plata

Spre deosebire de o florarie clasica, in mediul online ai la dispozitie mai multe metode de plata. Poti alege sa folosesti un card, sa platesti numerar la livrare sau printr-un transfer bancar. Poti eventual plati chiar si prin SMS.

5. Experienta

Ti s-a intamplat sa nu stii ce fel de buchet sau aranjament floral sa alegi? O florarie online are consultanti care te pot ajuta sa faci cea mai buna alegere, in functie de ocazia, varsta sau preferinta. Cel mai important lucru de retinut este ca pur si simplu nu poti gresi alegand un cadou floral.


Lista poate continua cu siguranta. Tu de ce alegi o Florarie Online?