Loading...


 

Secretul # 1 cu privire la modul de a face florile dumneavoastra sa reziste mai mult:

Păstraţi vaza sau buretele floral cu suficienta apă care sa contina si hrana pentru flori furnizata de florarul dumneavoastră. Acest lucru poate parea o prostie, dar este vital pentru viaţa florilor. Verificaţi aranjamentul in fiecare zi pentru a vă asigura că are o suficienta apa limpede proaspătă.

 

De ce au florile mele nevoie de hrana pentru flori?

 

Harna pentru flori furnizeaza zaharuri, mentine pH-ul apei şi limiteaza dezvoltarea bacteriilor. Urmaţi instrucţiunile de pe pachetul de hrana pentru flori. De cele mai multe ori continutul se dizolva in 500 ml apa proaspata. Nu se diluează cu apă mai mult decât este specificat. Dacă aveţi nevoie de mai multe pliculete de hrana de flori, vom fi bucuroşi sa va ajutam.

 

Chiar este necesar sa tai cozile florilor?


Da, dacă doriţi să prelungiti durata de viaţă a florilor dumneavoastră. Procedura consta in eliminarea a unu-doi centimetri folosind un cuţit ascuţit sau foarfeca asigurandu-va ca nu striviti tulpina florilor. Plasati la loc tulpinile în soluţie caldă sau înapoi în buretele floral.

 

Conteaza locul unde sunt pastrate florile: in birou sau acasa?

 

Da, dacă doriţi ca florile dumneavoastra să dureze mai mult păstrati-le intr-un loc rece, departe de lumina directă a soarelui, de încălzire sau de guri de aerisire, ventilatoare direct din tavan .Sursele de caldura sau aparatele de aer conditionat deshidrateaza florile.

 

 

.